Li-ion akku BMS

Akkukennojen tarkistus

Akkupaketti rakennettiin käyttämällä ainoastaan saman erän kennoja, näin varmistutaan kennojen tasaisesta laadusta. Tämän lisäksi kaikkien kennojen jännitteet tarkistettiin.

Li-ion akkupaketin kennot

Akkupaketti rakennettiin käyttämällä laadukkaita Samsung 35E -kennoja. Kennoja kytkettiin sarjaan 13 kappaletta ja rinnan 6 kappaletta. Akkupaketin jänniteeksi tuli siis 48v ja kapasiteetiksi 19.8 Ah.

Kennot yhdistettiin toisiinsa pistehitsaamalla nikkelit virranjohtimiksi.

BMS yksikkö suojaa akkukennoja

Kaikissa li-ion akuissa tulisi käyttää BMS yksikköä. BMS tehtävänä on valvoa akkupaketin kennojen jännitteitä ja lataus/purku virtaa. Tässä akkupaketissa käytettiin BMS yksikköä, joka rajoittaa purkuvirran 30 Ampeeriin ja tasaa kaikkia kennoja 40 milliampeerin virralla. Tämän mallin bms yksikkö kiinnitetään suoraan akkupaketin kylkeen ja on näin todella kompakti ratkaisu.

Akkupaketin kotelointi

Li-ion akkupaketti 48v jännitteellä sopii hyvin kotelon sisälle, kotelo on tukeva ja erittäin sopiva juuri tämän kokoiselle akulle.

Paino 4.2 kg

Suurkapasiteetti li-ion kennojen ansiosta akkupaketin paino on erittäin alhainen. Akku painaa vain 4.2 kiloa ja varastoi 920 wattituntia. Akkupaketin energia tiheys on siis 920 wh/ 4.2 kg, eli 219wh/kg. 219wh/kg huomattavasti suurempi kuin perinteisillä lyijyakuilla.

Akkupaketin lähetys asiakkaan kotiovelle ilmaiseksi

Teemme yhteistyötä suomen Postin kanssa ja lähetämme akkupaketit asiakkaan kotiovelle asti. Akkupakettien lähettämiseen ja pakkaamiseen liittyy paljon määräyksiä, joihin suhtaudumme tarkasti. Postin kautta voimme lähettää akkupaketteja ympäri suomea aina asiakkaan kotiovelle saakka. Akkupaketin toimitus on asiakkaalle ilmainen.

Jaa tämä postaus ystävillesi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *